El pas subterrani per a vianants en el Caminàs es completa amb una barana, passamans i dos passos de zebra

El pas subterrani per a vianants en el Caminàs es completa amb una barana, passamans i dos passos de zebra

Durant la primera setmana de març s'estan realitzant les últimes millores en el pas subterrani del Caminàs: a més de la barana que protegix del trànsit rodat, s'han afegit passamans en els trams amb pendent, s'han rebaixat les voreres i la brigada municipal pintarà els dos passos de zebra. Tot això finançat íntegrament per la Diputació de València, amb un cost de 80.000 euros.

L'obra va començar la primera setmana de febrer. La primera fase es va centrar a elevar el pas subterrani per a vianants i obrir el trànsit rodat com més prompte millor, cosa que es va aconseguir el 22 de febrer.

Ara, en la segona fase, es rematen els detalls de l'obra: a la passarel·la per a evitar caure en la calçada s'unixen uns quants trams amb passamans per a facilitar l'accés a les persones majors o amb problemes de mobilitat, a més de dos passos de zebra que ja estan dissenyats (amb el rebaix de voreres) i la brigada municipal pintarà les línies blanques en breu.

Queda pendent una últim fase: asfaltar el Caminàs complet... si tot va bé serà este mateix mes de març. Tot això finançat íntegrament per la Diputació de València amb un cost de 80.000 euros, dins dels PPOS (Planes Provincials d'Obres i Servicis).

Mai he comprés com l'anterior pas subterrani, que tenia un pendent molt major per als vianants, mai va tindre uns passamans per a facilitar els moviments de persones amb més dificultats per a moure's”, assegura Chimo Galcerá, regidor d'urbanisme. “I que no tinguera una barana per a evitar que els vianants pogueren caure accidentalment a la calçada per on circulen els cotxes és una cosa que tampoc té cap lògica. Per això hem afegit estes millores en el nou disseny del pas subterrani, junt amb els passos de zebra lògics en qualsevol actuació urbanística pensada per a tots els ciutadans”.

Informa: Sabín

fotos_noticia mas-fotos_facebook

241-pasamanos-caminas-4

 

05 Març 2013
FaceBook  Twitter  

Altres