Alguns contenidors situats en l'avinguda Grau Vell es reubicaran per a millorar la seguretat

Alguns contenidors situats en l'avinguda Grau Vell es reubicaran per a millorar la seguretat

L'avinguda Grau Vell arreplega la major part del trànsit rodat de la zona nord de la platja de Puçol i, al mateix temps, alberga altres servicis, com a passos de vianants o contenidors de fem i reciclatge. Una revisió detallada dels distints servicis desvela xicotets desajustos de seguretat que seran resolts amb la reubicació d'alguns d'estos contenidors durant la primavera.

És un problema de seguretat ciutadana, ja que hi ha algun punt on la necessitat reciclar no casa bé amb el pas de vianants i amb la senyalització dels carrers”, apunta el regidor d'urbanisme, Chimo Galcerá. “La solució més lògica, fàcil i econòmica és reorganitzar la distribució dels contenidors de reciclatge de paper, vidre i residus orgànics. Ni tan sols serà necessari traslladar-los a una altra zona, només pintar una nova senyalització i una redistribució que no afecte la visibilitat de conductors i vianants”.

El problema es produïx en l'avinguda Grau Vell, concretament en la confluència amb el carrer Arrif, on s'ajunta el trànsit rodat d'eixida d'este carrer amb un pas de vianants i ambdós perden visibilitat per l'existència de quatre contenidors distribuïts de dos en dos.

La proposta és distribuir els quatre contenidors en línia, una cosa que afectarà la zona d'aparcaments perquè elimina dos places, però a canvi garantix la visibilitat per als  conductors que ixen del carrer Arrif i, al mateix temps, per als vianants que esperen en el pas de zebra.

Estem revisant des d'urbanisme les distintes zones del poble, per a afinar xicotets detalls que a vegades passen desapercebuts però que servixen per a millorar el dia a dia”, finalitza el regidor. “Esta actuació no té cost econòmic, la realitzarà la brigada municipal i es tracta, en definitiva, d'aplicar el sentit comú per a redistribuir uns servicis necessaris, però que amb estos xicotets ajustos funcionaran millor”.

La revisió duta a terme en la platja també ha servit per a detectar que cal pintar places per a discapacitats i repintar les línies d'aparcament. Totes les actuacions seran realitzades per la brigada abans de l'estiu i no tindran un cost econòmic addicional.

Informa: Sabín

mas-fotos_facebook

150-chimo-y-contenedores-2

 

28 Març 2013
FaceBook  Twitter  

Altres