Iniciatives per un municipi per a tots

Iniciatives per un municipi per a tots

El passat mes de juny es va posar en marxa una obra “express” en la que es va habilitar una rampa d'accés al túnel del Caminás per a millorar la mobilitat dels vianants.

Este projecte va donar començament el dijous 27 de juny amb una duració de tres dies concloent el treball el dissabte 30; aquesta iniciativa va a càrrec de l'empresa Argotek, que disposaven d'un pressupost de 2.520€.

Estes actuacions estan encaminades a l'esmena de deficiències per a la millora de mobilitat, no sols amb el públic objectiu d'aquells que per minusvalidesa o discapacitat les necessiten, sinó per a tots aquells usuaris, sobretot les persones de major edat.

“Amb açò, el govern municipal intenta donar solució a problemes que provenen de fa molts anys i,- al mateix temps-, volem transmetre la nostra voluntat de continuar adequant totes les infraestructures a les necessitats reals de la nostra població” comentava Chimo Galcerá, regidor d'urbanisme.

En la nostra localitat hi ha molts punts en què es necessita un xicotet polit, no sols en l'interior, sinó situant-nos en els polígons industrials, i en la platja de Puçol. Respecte a açò, el regidor ens comentava que hi ha altres iniciatives semblants a la del Camines com: l'adequació de rampes d'accessos generals, la talada d'arbres que provoquen la ruptura de rastells i filtracions d'aigua, i la substitució d'estos, per altres que no afecten les vivendes.

L'objectiu és clar, fer d'esta localitat un lloc còmode d'habitar per a tots.

Informa: Carla Alpuente

689-paso-cebra-caminas-4

16 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  

Altres