Talls de trànsit en l'avinguda València els dies 4 i 11 de juliol per les obres en el pas subterrani de Renfe

La millora del paviment en les voreres del pas subterrani de Renfe causaran el tancament d'un sentit de circulació per al trànsit rodat en dues ocasions: el 4 de juliol, de 8 a 19 hores, des del passeig de la Constitució a l'avinguda València; i l'11 de juliol, tallat des de l'avinguda cap al carrer Sant Joan. S'està duent a terme el canvi de formigó en les dues voreres en dies diferents amb tal d'evitar incomoditats dels ciutadans. El final de les obres està previst per al 31 de juliol.

Les obres del canvi del formigó de les voreres per a substituir-les per un antilliscant van començar el 28 de juny, el seu període de durada està calculat entorn d'un mes i només provocaran el tancament del pas subterrani sota les vies de Renfe en dos moments puntuals: els dies 4 i 11 de juliol i sempre en un sentit únic.

Les obres consisteixen en la demolició del paviment de formigó actual i l'execució d'un nou paviment de formigó vist, amb fibres, acolorit i antilliscant”, explica Ana Gómez, regidora d'Urbanisme. “Les canals amb reixa existents es mantindran i s'executarà una nova canal en el tram més llarg del lateral sud, per a facilitar l'evacuació de l'aigua pluvial”.

La renovació es durà a terme en dues fases, una primera en la qual es canviarà el formigó de la vorera nord i una segona fase en la qual es repetirà el mateix procés en la vorera sud. Amb aquesta alternança s'intenta evitar el màxim possible les inconveniències i molèsties als ciutadans.

El projecte es va dissenyar en 2017, està subvencionat per la Diputació de València, ha sigut adjudicat a l'empresa Vialobra i compta amb un pressupost d'11.500 euros.

Informa: María Portalés | Fotos: Sabín | Vídeo: Sergio Maestro

fotos face 

04 Juliol 2018
FaceBook  Twitter  

Altres