En marxa les obres per a evitar les inundacions en l'avinguda Molí de Vent

Des de principis de juliol estan en marxa les obres destinades a construir un col·lector d'aigües pluvials de 65 metres, de secció regular i formigó armat, que abocarà directament l'aigua de pluja al llit del barranc del Vallet i evitarà la inundació de la zona inicial de l'avinguda Molí de Vent.

Les obres s'han iniciat amb l'excavat en la zona d'inici de l'avinguda Molí de Vent, des de l'encreuament amb el carrer Rafelbunyol fins a l'antiga carretera de Barcelona. La dificultat de l'obra s'amaga en el subsòl on diversos serveis, com a telefònica o gas natural, tenen sengles canals que vehiculen canonades i cablejat i que cal salvar per a poder construir el col·lector que evacuarà les aigües pluvials cap al barranc.

La regidora d'urbanisme, Ana Gómez, reconeix les dificultats que suposa aquesta obra per al trànsit rodat de la població per afectar una de les vies principals del municipi, però va dir “hem de corregir els desperfectes constructius que provoquen inundacions en el nostre municipi, i hem començat a esmenar aquest i seguirem amb els restants perquè Puçol no pot col·lapsar-se cada vegada que tinguem episodis de pluges torrencials”.

Així, des del pròxim 23 de juliol, l'avinguda Hostalets romandrà tallada en el tram de construcció de dita col·lectora, per la qual cosa des de la regidoria es recomana la circulació alternativa que se senyalitzarà per motiu d'obra.

Les obres tenen un termini màxim d'execució de 3 mesos, no obstant això i amb el seguiment que es fa de la mateixa al costat de l'empresa, l'objectiu és poder acabar abans que comence el període escolar.

Informa: María Portalés |Fotos: Sabín | Vídeo: Sergio Maestro

fotos face

515-obra-moli-vent-2

19 Juliol 2018
FaceBook  Twitter  

Altres