Continuen les obres de substitució del paviment als carrers entorn de la plaça La Pau

El 2 de març van començar les obres de canvi de llambordes als carrers Bartolomé de las Casas, Antonio Machado, Miguel Hernández, Roig de Corella i Ramón Llull, a més de les voreres en la plaça La Pau. A penes dos setmanes després, l'obra va haver de detindre's pel Covid-19 i, ara al maig, ja s'han reiniciat les obres, la finalització de les quals està prevista per a finals del mes de juny.

El projecte de canvi de llambordes va ser adjudicat el desembre de 2019 a l'empresa Aglomerats els Serrans, per un import de 141.239 euros, i és finançat pel Pla de Serveis i obres municipals SOM de la Diputació de València. En total, s'estan renovant 3.926 metres quadrats, i la previsió és finalitzar el treball a la fi de juny.

Des del començament de l'obra s'ha anat actuant per carrers per a evitar haver de tallar el trànsit en tota la zona al mateix temps, encara que la interrupció temporal dels treballs ha suposat deixar zones amb maquinària, material de l'obra i tancar amb tanques els accessos per a evitar possibles accidents dels vianants.

No obstant això, la parada obligatòria ha servit per a revisar el projecte inicial i realitzar uns canvis que han sol·licitat els veïns de la zona.

«S'estan realitzant unes modificacions en els parterres centrals que es troben als carrers Miguel Hernández, Bartolomé de les Cases i Antonio Machado», explica la regidora d'Urbanisme, Elena Camarero. «Este canvi facilitarà l'entrada als garatges dels habitatges. Esta actuació no estava prevista en el projecte inicial, però després de conèixer la inquietud dels veïns afectats, que ja havien reclamat des de feia anys, no hem dubtat a donar-los una solució».

Una vegada represa l'obra, el pla és mantindre tallat el pas de vianants i vehicles durant el temps necessari en funció de les obres en cadascuna dels carrers, permetent únicament l'accés a veïns i, segons es vagen acabant les actuacions, s'aniran obrint els carrers al trànsit.

Mentre duren les obres, «en aquells edificis o habitatges amb accés únic des del carrer on s'està treballant, s'han habilitat zones de pas de vianants», finalitza la regidora.

Informa i fotos: Sabín

fotos face244-obras-plaza-pau-5

24 Maig 2020
FaceBook  Twitter  

Altres