Panells lluminosos ecològics per a controlar el trànsit als principals carrers

Panells lluminosos ecològics per a controlar el trànsit als principals carrers

Amb la fi de millorar la mobilitat a la població, la Regidoria de Trànsit de l’Ajuntament de Puçol ha disposat la col·locació de reductors de velocitat a diversos carrers i avingudes de la localitat, destinats a recordar als conductors l’obligatorietat de moderar la velocitat en determinats punts.
 

Sis panells reductors de velocitat han sigut instal·lats durant el mes de febrer al Camí Rogeres, les avingudes Valencia i Font de Mora, i el carrer Nicolás Factor (on s'han instal·lat dos panells, per la proximitat del col·legi públic Obispo Hervás).

Esta mesura s'ha complementat amb la instal·lació de sis panells lluminosos autònoms que van a permetre que la senyalització vertical dels passos de vianants, perquè siguen ben visibles en tot moment. "A més, estos panells compten amb una gran novetat; s'autoalimenten d'energia solar, respectant així el medi ambient", assenyalaJuan Enrique Claramunt, regidor d'Urbanisme i Medi Ambient i impulsor d'esta innovador mesura.

Les millores en el trànsit durant el present any s'han completat amb la creació d'un Pla de Senyalització dels principals eixos viaris de la població, el que permet agilitzar el trànsit rodat i millorar la informació als conductors.

Per al regidor, estes mesures són paral·leles a la realització de la campanya anual d'activitats de conscienciació mediambiental que, baix l'eslògan Puçol, naturalment, està duent a cursos, tallers, xerrades i tot tipus de projectes de sensibilització a les ames de casa, tercera edat, alumnes dels col·legis i a la resta de la població.

06 Març 2008
FaceBook  Twitter  

Altres